Hem 020-30 31 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Humanas föreläsningar – insikter om personlig assistans och LSS

Med anledningen av covid-19 har vi just nu bara digitala föreläsningar. Våra föreläsningar är kostnadsfria. Oavsett om du är kund eller inte, privatperson eller yrkesverksam – alla är välkomna på våra föreläsningar.

Humanas föreläsningar ger dig insikter om allt som rör LSS, funktionsvariation och personlig assistans. De riktar sig till både privatpersoner och yrkesverksamma, till exempel om förändringar i lagstiftningen eller hur det är att vara anhörig eller god man.

Vår unika sammansättning av talare, specialister och utbildare föreläser gärna inom ämnen som:

 • LSS och övrig lagstiftning
 • Personlig assistans
 • Funktionsnedsättning (fysisk, psykisk eller intellektuell)
 • Hjälpmedel och föreningsliv
 • Habilitering och hälsa
 • Att resa med rulle
 • Gode män
 • Anhörigträffar (barnperspektiv och föräldraansvar)

Kommande föreläsningar

 1.  

  När

  Torsdag 15 april kl. 13.00

  Om föreläsningen – Avlösarservice i hemmet (del 6)

  Avlösarservice i hemmet är insatsen som ska ge anhöriga en möjlighet till stöd och återhämtning. Vi ger svar på hur det fungerar och hur ansökan går till. Vi kommer att svara på frågor via chatt under föreläsningen.
  Du kan ställa frågor till oss i chatten under föreläsningen och som vanligt är föreläsningen gratis.

  Talare

  Erik Wahlgren jobbar som informatör och rådgivare på Humana Assistans och är en ofta anlitad föreläsare. Erik finns även tillgänglig på Humanas Assistansrådgivning, där kan alla kostnadsfritt få svar på frågor om allt från personlig assistans till olika stöd för personer med funktionsnedsättning.

  Anmälan

  Anmäl dig till föreläsningen om Avlösarservice i hemmet

   

Våra föreläsningar är mycket uppskattade och vi har oftast ett begränsat antal platser, så tänk på att anmäla dig i god tid.

Vill du veta mer om utbudet och innehållet eller hur du bokar en föreläsning för din organisation, vårdcentral, arbetsplats eller skola? Vi hjälper dig gärna med att boka talare.