Hem
två män tittar på LP-skiva och är glada, en sitter i elrullstol och en i en fåtölj

På Humana ser vi det som vår uppgift är att förenkla ditt liv och finnas där när du behöver det. Funderar du på att byta assistansbolag? Här är varför Humana är det rätta valet för dig:

  • Nära och personlig omsorg Du är en individ med unika behov och önskemål. Vår främsta prioritet är att skapa en nära och personlig relation, där du är med och påverkar varje steg av din assistansresa.
  • Din personliga trygghet med en egen jurist Vår juridiska expertis ger våra kunder en känsla av trygghet, med en dedikerad jurist som hjälper till att säkerställa dina rättigheter.
  • Engagerade assistenter Dina personliga assistenter är noggrant utvalda tillsammans med dig för att passa dina behov och för att göra din vardag smidigare. Vi har den erfarenhet och kvalifikation som krävs för att ge dig den bästa möjliga assistansen.
  • Storleken gör skillnad Vår storlek ger oss möjligheten att erbjuda det lilla företagets närhet tillsammans med de fördelar som en större organisation kan ge. Du får tillgång till en bred kompetens och stabilitet som garanterar din trygghet.
     

Så byter du till Humana – steg för steg

1

Första kontakten – utan några krav

Funderar du på att byta assistansbolag eller kanske är i behov av personlig assistans och vill bli kund hos Humana? Då är du välkommen att kontakta oss! Antingen din lokala informatör eller vår assistansrådgivning.

2

Samtal om dina behov och önskemål

Den lokala informatören bjuder in till ett möte och kommer överens om hur vi bäst kan möta dina önskemål och behov. Vi skräddarsyr din assistans och gör allt för att du ska få det du behöver.

3

Ditt beslut

När du har bestämt dig för att välja Humana som assistansbolag eller för att ansöka om personlig assistans tecknar vi ett avtal och stöttar i alla delar. Vi hjälper dig med allt det praktiska från start till den dagen du vill att vi över ansvaret för din personliga assistans.

4

Din uppstart – din assistans

Du kan känna dig trygg med att vi levererar en flexibel uppstart. Vi tar hand om allt från dag 1. Vi anställer dina assistenter om behovet finns, du får ett eget team för din administration och tillgång till en egen jurist som kan allt om personlig assistans och lite till.

Assistansrådgivning

Humanas assistansrådgivning ger dig svar på dina frågor om funktionsnedsättningar, personlig assistans och vilka rättigheter du eller din närstående har. Vi har gedigen kunskap om allt som rör lagar och regler kring personlig assistans och LSS. Med Sveriges största juristkår till ditt förfogande kan vi ge dig bästa garantin för ett rättvist beslut. Vill du prata med en jurist redan idag? Vår assistansrådgivning är en kostnadsfri tjänst.

Man sitter på trappsteg i lång trätrappa
Assistansrådgivningen Erik Wahlgren 020-70 80 87


Vi kan tyvärr inte ta emot jobbansökningar via våra informatörer, assistansrådgivningen eller kontaktformuläret. Söker du jobb, vänligen gå till jobbportalen