Hem

Kontaktuppgifter

Hitta ett äldreboende nära dig

Humanas äldreboende finns från Trelleborg i söder till Gävle i norr.

Fullsatt rekryteringsträff i Kungsängen

Publicerad: 2019-03-14

Med mer än 150 fyllda platser och fler på kö, måste man säga att det var ett stort intresse för att jobba på äldreboendet Humana Lillsjö Badväg som öppnar i höst

Humana kommer att genomföra en femte satsning på äldreboende i egen regi, denna gång i Kungsängen norr om Stockholm. Äldreboendet erbjuder 80 hemtrevliga lägenheter fördelade på fyra plan. I tisdags bjöd Humana in intresserade personer att höra mer om boendet, Humanas värderingar och de nya tjänsterna som kommer att utlysas. Publiken var engagerad och ställde många nyfikna frågor. På plats från Humana var regionchef Karin Lagerbielke, HR-konsult Rawaz Diako, kommunikatör Malin Hultman och nya verksamhetschefen Susanne Sterling.

Bilder från rekryteringsträffen

Humana Lillsjö Badväg i Kungsängen är ett innovativt boende med genomtänkt design. Humana söker dig som vill vara med och arbeta för att uppnå vår vision ”Alla har rätt till ett bra liv”. Vi söker undersköterskor, sjuksköterskor, fysioterapeut och arbetsterapeut –gärna med erfarenhet från äldreomsorgen. Alla tjänster kommer att löpande läggas ut på jobbportalen.