Hem

Kontaktuppgifter

Hitta ett äldreboende nära dig

Humanas äldreboende finns från Trelleborg i söder till Gävle i norr.

Humana bygger ännu ett äldreboende i Norrtälje

Publicerad: 2019-07-02

Humana uppför ännu ett nytt äldreboende i Norrtälje med 60 lägenheter i Östhamra. Det blir Humanas andra boende i egen regi i kommunen och dess fjärde i Stockholms län.

För bara någon månad sedan blev det klart att Humana uppför ett äldreboende i Norrtälje hamn. Nu kommer äldreboende nummer två i Norrtälje kommun att byggas parallellt. Denna byggnation genomförs med SHH Samhällsfastigheter och Altura. Arbetet påbörjas hösten 2019 med en planerad inflyttning till våren 2021.

- Behoven av äldreboenden i Norrtälje ökar kraftigt de kommande åren. Det känns därför extra bra att vi inte bara kan bidra med ett utan två riktigt bra äldreboenden i kommunen säger Anders Broberg, affärsområdeschef för Humana Äldreomsorg.

Humanas äldreboenden erbjuder en högklassig, individanpassad vård och omsorg och företaget har flera boenden som tillhör toppskiktet i Sverige.

Det kommer finnas generösa gemensamhetsytor att mötas och ha aktiviteter i, modern välfärdsteknik som Humanas egna belysningslösning som hjälper äldre att upprätthålla dygnsrytmen men även rehabgym och en trivsam trädgård med växthus. Byggnaden ska också bli miljöcertifierad med beteckningen silver och Humana satsar bland annat på solceller och laddstolpe för elbil.

- Även detta andra äldreboende i kommunen kommer att ha samma höga kvalitet som Humanas övriga äldreboenden har. Vi bygger och driver helt enkelt äldreboenden som vi själva skulle vilja ha det, säger Anders Broberg.

För mer information, vänligen kontakta:

Anders Broberg, affärsområdeschef Äldreomsorg på Humana 
0708-43 63 08 anders.broberg@humana.se

Patrik Silverudd, presschef
0766-112 111 patrik.silverudd@humana.se 

Anna Sönne, chef investerarrelationer
070-601 48 53 anna.sonne@humana.se

Se vad vi bygger just nu