Hem

Kontaktuppgifter

Hitta ett äldreboende nära dig

Humanas äldreboende finns från Trelleborg i söder till Gävle i norr.

Humana öppnar äldreboende i Norrtälje Hamn

Publicerad: 2021-06-07

Idag öppnar Humanas nybyggda äldreboende i Norrtälje Hamn. Boendet har ett fantastiskt läge precis vid inloppet till Norrtälje. Här erbjuds 80 lägenheter på vardera 31 kvadrat- meter och stora gemensamhetsytor med aktivitetsrum, takterrass och närhet till strandpromenaden och den angränsande societetsparken.

Boendet är en del av det nybyggda området med närhet till butiker, caféer och kommunikation.
– Vårt nya äldreboende i Norrtälje Hamn är unikt med sitt förträffliga läge och med sin inomhusmiljö som är väl anpassad när det gäller tillgänglighet, hållbarhet och trivsel, säger Anders Broberg, affärsområdeschef för Humanas äldreomsorg.

Hög kvalité i materialval, vacker möblering och smakfull färgsättning är en del av Humanas välutvecklade koncept för egen regi-boenden. Likaså de generösa fönsterytorna som erbjuder vacker utsikt och dessutom ger ett naturligt ljusinsläpp.

– Med vårt intelligenta ljussystem har vi skapat en dynamisk ljusmiljö som varieras över tid och stödjer dygnsrytmen för de boende. Detta ger högre livskvalitet till våra äldre och bidrar till en känsla av hemmamiljö, fortsätter Anders.
Huset har komfortkyla och tryggar på så sätt en behaglig temperatur året runt, även under de varma sommarmånaderna. Huset är miljöcertifierad i Miljöbyggnad nivå Silver.

Humana säkerställer att alla äldreboenden ska vara vackra och hållbara under lång tid. Likaså att boende och medarbetare ska trivas under många år framåt. Därför är Humanas fastigheter byggda för att vara hållbara och energisparande.

– Tillsammans med Arwidsro fastigheter har vi skapat ett toppmodernt äldreboende som både är funktionellt utformat och inbjuder till stor hemtrevnad, avslutar Anders.

För mer information, vänligen kontakta:
Anders Broberg, affärsområdeschef Äldreomsorg
070-843 63 08
anders.broberg@humana.se

Lena Forsroos, verksamhetschef Norrtälje Hamn
073-028 77 05
lena.forsroos@humana.se