Veckans meny Norrtälje Hamn
Alla har rätt till en näringsrik och hälsosam kost samt en trevlig och rofylld måltidsmiljö. Personal sitter med under måltiderna för social gemenskap och som stöd för de som behöver.
Här nedan kan du se veckans meny.
Med reservation för eventuella ändringar/specialkost.
Ibland beställer kostansvarig en annan rätt.
Vecka 18
Måndag 29 april
Lunch: Plommonjärpe, kokt potatis, gräddsås, sallad
Efterrätt: Ljummen saftsoppa med glass
Middag: Laxbullar med gräslökssås, pressad potatis, varma grönsaker
Tisdag 30 april (Valborgsmässoafton)
Lunch: Nötstek, klyftpotatis, röd pestosås, grönsaker
Efterrätt: Valfri efterätt
Middag: Örtbakad kyckling, klyftpotatis, citronsås, sallad
Onsdag 1 maj
Lunch: Crepes med skinka och spenat, champinjonsås, sallad
Efterrätt: Glass med chokladsås
Middag: Kasslergryta provencale, kokt potatis, grönsaker
Torsdag 2 maj
Lunch: Morotssoppa, ostsmörgås
Efterrätt: Ostkaka, sylt, grädde
Middag: Fiskgryta med saffran, pressad potatis, sallad
Fredag 3 maj
Lunch: Citronrisotto, kotlettrad, grönsaksröra
Efterrätt: Fruktcocktail, grädde
Middag: Italiensk järpe, pasta, pestosås
Lördag 4 maj
Lunch: Kokt fisk med tomat och dillsås, ris eller kokt potatis, varma grönsaker
Efterrätt: Ljummen nyponsoppa, glass
Middag: Pannbiff, kokt potatis, löksås, sallad
Söndag 5 maj
Lunch: Oxpytt, stekt ägg, rödbetor
Efterrätt: Glass
Middag: Hamburgare, pommes frites, bröd, sallad och tillbehör
Vecka 19
Måndag 6 maj
Lunch: Prinskorv, pressad potatis, senapssås, varma grönsaker
Efterrätt: Ljummen saftsoppa, grädde
Middag: Raggmunk med bacon, lingonsylt, sallad
Tisdag 7 maj
Lunch: Korvgryta med dill och pepparrot, kokt potatis, grönsaker
Efterrätt: Valfri efterrätt
Kontakta oss
-
Verksamhetschef
Sara Söderling
sara.soderling@humana.se
073-028 77 05 -
Adress
Östra Rögårdsgatan 8
761 33 Norrtälje