Hem

Kontaktuppgifter

Integro program: idag invigs vårt stödboende i Märsta

Publicerad: 2016-06-01

Vårt nya stödboende vänder sig till ungdomar från 16 års ålder med psykosocial problematik och som är mogna för ett eget boende, men i behov av stöd för en lyckad integration i samhället. Det är här Integro program kommer in.

Integro program - ett öppenvårdsprogram med stödboende - är ett flexibelt program som anpassas till varje klients unika behov. Integro programs vision är att alla ungdomar har en tillvaro med god livskvalitet, att de upplever sig integrerade och som en viktig del av samhället.

Efter genomgånget Integro program ska ungdomen vara väl rustad att stå på egna ben och klara ett eget boende.

Kl 11.00 idag, den 1 juni, är det invigning av vårt nya stödboende på Odalgatan 1 i Märsta. Välkommen!

Har du frågor kan du även kontakta:

Marie Törnblom
Biträdande verksamhetschef
070-749 62 45
marie.tornblom@humana.se