Hem

Kontaktuppgifter

Humana startar halvvägshus för Kriminalvården

Publicerad: 2022-02-04

Den 1 februari startar Humana sitt första halvvägshus i Malmö, på uppdrag av Kriminalvården. Tilldelningsbeslutet kom i september och avtal skrevs 26 oktober 2021. Enhetschef är Jessica Andersson.

"Arbetslaget berikar Humana på många sätt, då det till Humana kommer nya medarbetare med bakgrund inom Kriminalvården, med stor kunskap om målgruppen och verksamhetens innehåll. Att få starta en ny verksamhet med dessa förutsättningar skapar stor trygghet i mig som chef och stolthet över att Humana fått förtroendet att driva ännu en viktig verksamhet som gör skillnad i människors liv", säger Jessica Andersson, enhetschef på Humana.

Målgruppen är manliga klienter som påbörjar sin utslussning från kriminalvårdsanstalt och som inte har tillgång till bostad, eller som av olika anledningar inte är redo att vistas i sin bostad under längre perioder utan stöd.

Avtalet sträcker sig över två år med möjlighet till förlängning 2+2 år.​​​​​​​

Vid frågor, vänligen kontakta:

A person standing posing for the camera
Tobias Widar Divisionschef Vuxen 070-257 77 27