Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter
Two people working with iPad..

Att välja Humana som arbetsgivare innebär också att välja trygghet. Vi är Sveriges ledande idédrivna omsorgsföretag med över 15 000 medarbetare. Vår storlek och vårt fokus på att alltid arbeta med leverans av kvalitet skapar mervärden för vår personal.

Anställningstrygghet

Inom Humana är konkurrenskraftiga löner, pensionsavsättningar och försäkringar en självklarhet. Genom kollektivavtal och ett levande fackligt samarbete skapar vi förutsättningar för bästa möjliga anställningstrygghet för våra medarbetare. 

Trygghet genom kompetens och rörlighet

Vi är en arbetsgivare med mycket kompetens inom flera olika yrkesroller. Detta ger oss möjlighet att söka stöd och råd inom vårt eget företag, men också möjlighet till rörlighet inom företaget, om behov uppstår. Humanas verksamheter finns representerade i de flesta av landets kommuner som öppnar för möjligheten att byta jobb internt vid exempelvis flytt. 

Balans mellan arbetsliv och privatliv

Balans mellan arbetsliv och privatliv är viktigt och något vi som arbetsgivare främjar. Balans, tid för reflektion, återhämtning och friskvård är viktiga faktorer för att våra medarbetare ska må bra och trivas på jobbet. Ett flexibelt arbetssätt i de fall rollen tillåter är något vi uppmuntrar och stöttar.