Hem

Kontaktuppgifter

Kontakta oss

Fler kontaktuppgifter

Publicerad: 2024-05-23

Engagerad assistent sökes till kund utanför Enköping

Om tjänsten

Har du en positiv inställning till livet? Söker du efter ett meningsfullt arbete samt är ödmjuk, lugn och har en trygg personlighet? Då kan denna tjänst vara något för dig!

Du kommer jobba som personlig assistent till en av våra kunder som är boende på landet 1 mil utanför Enköping, därav körkort krävs då kommunal resa är begränsad.
Kunden är högersidigt förlamad och har Afasi efter en stroke.
På grund av arbetets karaktär och vikten av att du och kunden förstår varandra utan problem så är det ett krav att du talar flytande svenska.

Som personlig assistent kommer du att utgöra ett stöd till kunden i hans dagliga liv och vid olika praktiska göromål. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att hjälpa kunden med personlig hygien, samt sysslor i hemmet så som tvätt, städ och matlagning. Din arbetsplats är där kunden befinner sig, alltså antingen i hemmet eller på olika ärenden.
Du som söker bör vara ansvarstagande och ordningsam samtidigt som du uppskattar ett arbetsklimat där humor är viktigt. Vi ser gärna att du är en följsam och lättsam person som kan ta initiativ och arbeta självständigt samt att du alltid har kundens bästa i åtanke. Som person måste du vara trygg i dig själv och kunna behålla ditt lugn i alla situationer som kräver det.

På arbetsplatsen finns hund, du bör därmed inte vara hundrädd eller ha några allergier.

Tjänsten är en timanställning vid behov. Arbetstiderna är förlagda huvudsakligen dagtid men vi förutsätter att du kan arbeta även på kvällar, nätter och helger.

Då Humana är ett stort bolag har vi även möjlighet att kombinera denna anställning med liknande uppdrag inom Enköping området.

Rekrytering sker i samråd med kunden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag – varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Kontaktperson

Elnaz Zeighami Kontaktperson