Hem

Kontaktuppgifter

Kontakta oss

Fler kontaktuppgifter

Publicerad: 2024-05-24

Kvinna i Rydaholm söker personlig assistent

Om tjänsten

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.
 

Nu söker vi en kvinnlig assistent till en av våra kunder bosatt i Rydaholm utanför Värnamo.
 

Vår kund är en kvinna i 60 års åldern som söker en social, lugn och glad personlighet. Eftersom det inte är långa arbetspass så ser vi att du som söker gärna bor i Rydaholm. Du som söker kan med fördel ha studier eller annan sysselsättning vid sidan om då vi söker en varaktig timvikarie. Hos kunden arbetar man med stödinsatser morgon 2-3h och kväll 2-3h timmar.

 

Om tjänsten:
Kunden har MS-sjukdom och behöver därför hjälp med det hon själv inte klarar av. Det är viktigt att du som assistent är lyhörd till kunds behov, hjälpsam där hon behöver stöttning i dagliga rutiner.
 

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Dag och kvällstid 
Förmiddag: 8-12 eller 8-11
Kväll: 17.30-21.30, 19.30-21.30 eller 20.00-21.30, 20.30-21.30 (lite olika)

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övrig ersättning enligt kollektivavtal. 

 
Tillträde: omgående

 

Att jobba på Humana 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.  

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

 

Vad händer nu?  

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta annonsens kontaktperson. 

 

Välkommen med din ansökan! 

 

Kontaktperson

Amanda Finnhult Uppdragschef