Hem

Kontaktuppgifter

Kontakta oss

Fler kontaktuppgifter

Publicerad: 2024-01-23

Sommarvikariat på LSS boende

Om tjänsten

Undersköterska/Boendestödjare till LSS boende i Örebro 

Vill du erbjudas ett spännande och utvecklande jobb samtidigt som du arbetar för att dagligen ge människor ett bra liv? Vill du dessutom få möjlighet att utvecklas på ett företag som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Då har du möjligheten att söka jobbet som undersköterska/boendestödjare hos oss på Humana i Örebro. I rollen kommer du tillsammans med oss att arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv. 
 
Om tjänsten 
 
Nu söker vi nya vikarier till våra verksamheter på Landbotorpsallen och Sandtäppevägen. 

Som undersköterska/boendestödjare hos oss på Humana kommer du att arbeta på ett boende med 6 klienter som bor i egenlägenhet. Som vikarie är du delaktig i att planera aktiviteter, upprättande och uppdatering av rutiner och genomförandeplan. 

På boendena kommer du att arbeta med klienter som har varierande omvårdnadsbehov med autism, utvecklingsstörning och Cerebral pares, därav är det meriterande att du har erfarenhet av arbete inom dessa områden tidigare. 

Det dagliga arbetet innefattar att stötta klienterna i att klara sitt vardagliga liv med blandannat personlig hygien, på- och avklädning, måltider, städ och tvätt och att också till viss del följa med klienter på olika aktiviteter och läkarbesök. Du kommer att delta i verksamhetens kvalitetsarbete genom att arbeta aktivt och bidra till lokala rutiner utifrån centralt kvalitetsledningssystem. Du kommer att utföra delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter och har tillsammans med dina kollegor helhetsansvaret att planera, fördela och genomföra de dagliga arbetsuppgifterna. 
 
 
Vi söker dig som; 

- är ansvarstagande, lyhörd och som tar egna initiativ 

- är serviceinriktad och som är van att kunna bemöta olika typer av personligheter på bästa sätt 
 
Vem är du? 

Du har ett positivt synsätt och vill arbeta för utveckling och förbättring. Vi ser gärna att du har lätt för att skapa relationer och har mycket god samarbetsförmåga. Vi förutsätter att du är lösningsorienterad, organiserad och ansvarsfull. 

För denna tjänst krävs; 

- att du är utbildad inom omvårdnadsarbete 

- att du har möjlighet att kunna arbeta dag, kväll, helg och eventuellt natt  

- att du behärskar det svenska språket väl både i tal och skrift 

- hantera dokumentation och avvikelser 

  

Det är även meriterande om du; 

- har erfarenhet av IBIC, rehabiliterandearbetsätt och tydliggörande pedagogik  

- har erfarenhet av verksamhet som drivs i entreprenad  

  

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Du kommer under sommaren arbeta är schemalagt dag, kväll och varannan helg. Men du kan erbjudas anställning omgående på timanställning och planeras in vid olika ledigheter som behöver ersättas.   
Lön: Enligt överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal 
Tillträde: Enligt överenskommelse 
Intervjuer sker löpande så vänta ej med att skicka in din ansökan! 

Att jobba på Humana 
På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 
 
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. 

Välkommen till ett glatt gäng på Humana i Örebro så lämna in din ansökan redan idag. 

Kontaktperson

Linda Valjus Verksamhetschef