Hem

Kontaktuppgifter

Kontakta oss

Fler kontaktuppgifter

Publicerad: 2024-01-26

Sommarvikarie socialpedagog, stödpedagog, boendestödjare psykiatri boende

Om tjänsten

Vi söker sommarvikarier inför sommaren gärna med erfarenhet inom vården. Det är viktigt att du ser våra boende som enskilda individer och att du har ett gott bemötande.
Villan i Eslöv är ett boende ca fem minuters promenadavstånd från centrum och tågstationen, i en fin villamiljö med stor trädgård och närhet till Trollsjön. På hela enheten finns 33 platser.

Du är en person som vill arbeta med ett personcentrerat och etiskt förhållningssätt gentemot våra boende. Du månar mycket om de boende, och vill bidra till ett värdigt liv med välbefinnande och personlig integritet. Du får gärna ha erfarenhet av socialpsykiatri, geropsykiatri och demensvård. Du skall tycka om att arbeta i team, är flexibel och ansvarstagande. Du skall behärska svenska i både tal och skrift och ha datavana då vi aktivt arbetar både med daglig dokumentation och utarbetade genomförandeplaner.

Personlig lämplighet värderas högt och vi ser fram emot att få träffa dig som vågar sticka ut på ett positivt sätt som har intresse för människor och som har förmågan att möta varje individ där denna befinner sig.

Att jobba på Humana
På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete.Skriv en kort introduktion om tjänsten och Humana på ett inbjudande sätt. Berätta varför man ska söka just den här rollen.
Vill du erbjudas ett spännande och utvecklande jobb samtidigt som du arbetar för att dagligen ge människor ett bra liv? Vill du dessutom få möjlighet att utvecklas på ett företag som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Då har du möjligheten att söka jobbet som sjuksköterska hos oss på Humana. I rollen kommer du tillsammans med oss att arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.
 

Kontaktperson

Patrik Wilhelmsson Verksamhetschef