Hem

Kontaktuppgifter

Kontakta oss

Fler kontaktuppgifter

Publicerad: 2024-01-26

Sommarvikarier Rengsjö VC och Stenbacka gård(2024)

Om tjänsten

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och du erbjuds ett jobb med spännande utvecklingsmöjligheter? Välkommen till Humana! Inom division Vuxna erbjuder Humana särskilda boenden, HVB, träningslägenheter, och korttidsplatser. Vi tar emot klienter med psykosocial och komplex neuropsykiatrisk problematik, samsjuklighet, rätts- och geropsykiatri samt med demens.  Hela landet är vårt upptagningsområde.

Humanas enheter Rengsjö Vårdcenter och Stenbacka Gård söker nu timvikarier till våra verksamheter i Rengsjö och Arbrå, strax utanför Bollnäs

Vår värdegrund:

Vi bygger vår verksamhet kring våra värdeord  
Glädje, Engagemang och Ansvar.

Personliga egenskaper:
Vi söker dig som har ett gott bemötande och en positiv människosyn. Vi ser gärna att du gillar utmaningar, är initiativrik samt flexibel i ditt arbete. Man arbetar i en grupp i grunden och ska där kunna samarbeta och tillsammans hitta lösningar på vardagliga problem och utmaningar, man planerar dagen tillsammans, men du kommer även arbeta en del självständigt och har utrymmet att själv påverka hur du aktiverar eller bemöter vissa klienter i olika sysslor, aktiviteter och sammanhang. Vi ser gärna att du har lätt för att nå fram till dina medmänniskor och är social och lättsam i ditt bemötande

Vad arbetet innebär:

På både Rengsjö vårdcenter och Stenbacka gård, möter du människor på ett särskilt boende där dom har en egen lägenhet, äter gemensamt i en matsal eller lagar mat självständigt eller tillsammans med en personal. Vi hjälper och stöttar klienterna utifrån deras egna förmågor och egenskaper, vi arbetar utifrån en individuell planering och genomförandeplan som är grunden i vårt dagliga arbete. Det innehåll som kan finnas med är dom vardagliga rutinerna som innefattar städ, tvätt, veckohandling, dygnsrytm, hygien samt stor vikt vid att alla har en meningsfull vardag med sysselsättning eller aktiviteter. Arbetet är varierande och du kommer möta många olika personligheter som behöver stöd och motiverande samtal på olika sätt. 

På Stenbacka finns även en enhet där man arbetar med två enskilda personer som behöver dagligen personal med sig under sina sysslor och aktiviteter både hemma och utanför boendet. Här finns också behov av vikarier inför sommaren men även övrig tid. 

Kvalifikationer:
Vi ser helst att du är utbildad skötare, undersköterska, behandlingsassistent eller så går du på utbildning just nu. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete och målgrupp. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Gå in på vår hemsida www.humana.se och sök på Rengsjö vårdcenter och Stenbacka gård så hittar du information om enheterna.

Anställning: 
Anställningsform: Vikariat/AVA. 
Lön: enligt överenskommelse
B-körkort är ett krav.
Vi begär u
tdrag ur belastningsregistret  HVB-hem/Familjehem (Barn) för samtlig personal vid anställning. Söker du arbete hos oss är det bra om du förbereder ett utdrag inför att du eventuellt blir kallad till intervju.

 

Ansökan
Du är välkommen med din ansökan, CV och personligt brev snarast men senast 31/5 men intervjuer och anställning sker löpande.

 

Kontaktperson

Christoffer Elvsén