Hem

Kontaktuppgifter

Kontakta oss

Fler kontaktuppgifter

Publicerad: 2024-01-23

Sommarvikarier till Björkviks vårdhem

Om tjänsten

Timvikarie och sommarvikarier till Björkviks vård- och behandlingshem

Vill du erbjudas ett spännande och utvecklande jobb samtidigt som du arbetar för att dagligen ge människor ett bra liv? Vill du dessutom få möjlighet att utvecklas på ett företag som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Då har du möjligheten att söka jobbet som timvikarie hos oss på Humana, Björkviks vård- och behandlingshem. I rollen kommer du tillsammans med oss att arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Björkviks vård- och behandlingshem har 39 vårdplatser fördelat på HVB, särskilt boende och korttid. Våra klienter har varierad psykiatrisk problematik inom psykos, ångest, personlighetsstörningar, neuropsykiatriska störningar och många i kombination med missbruk. 

 

Arbetsuppgifter

Som timvikarie arbetar du i det team där behov finns. Vi arbetar med individuella insatser där varje klient har en egen genomförandeplan utifrån deras enskilda behov. Dina arbetsuppgifter formas för att tillgodose klientens behov och genomförandeplan och innefattar bland annat stöd i ADL, omvårdnad, servera mat, administera läkemedel utifrån delegation, körningar och stöd vid bokade besök, stödjande samtal och social samvaro. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på vilket team du arbetar i. 

 

Om dig

Vi söker dig som är utbildad eller under utbildning inom vård och omsorg eller behandlingsarbete. Du har gärna erfarenhet av arbete inom psykiatri och missbruk. Du har B-körkort.

Som person känner du dig trygg i dig själv och är flexibel. Du har god samarbetsförmåga och lätt för att skapa relation och allians. Du är lösningsorienterad och har god reflektionsförmåga. Du är tillgänglig för arbete under hela sommarperioden som sträcker sig mellan juni och augusti. 

 

Arbetstid och tjänstgöringsgrad:  dag, kväll och helg och/eller vaken natt. 

Lön: Timlön.

Tillträde: Snarast


Att jobba på Humana
På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete.

Kontaktperson

Kim Andersson Biträdande verksamhetschef