Hem

Kontaktuppgifter

Kontakta oss

Fler kontaktuppgifter

Publicerad: 2024-01-26

Vikariat Köksbiträde/kock

Om tjänsten

Vill du arbeta i ett spännande och utvecklande jobb samtidigt som du arbetar för att dagligen ge människor ett bra liv? Vill du dessutom få möjlighet att utvecklas på ett företag som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Då har du möjligheten att söka jobbet som köksbiträde hos oss på Humana. I rollen kommer du tillsammans med oss att arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten
Vi söker 1 medarbetare för ett vikariat under 1 år från början av juni till vårt kök här på Villan i Eslöv.


Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Du arbetar på schema som innefattar var 4:e helg.
Lön: Individuell lönesättning och att övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Vem är du?
Vi söker dig som tycker om att laga mat och som gärna har erfarenhet av att laga mat till större grupper och som vill ge våra boende en god smakupplevelse. Humana i Eslöv är ett boende ca fem minuters promenadavstånd från centrum och tågstationen, i en fin villamiljö med stor trädgård och närhet till Trollsjön. På hela enheten finns 33 platser.

Du ska ha kännedom om livsmedelshygien och det är meriterande om du har utbildning.

Personlig lämplighet värderas högt och vi ser fram emot att få träffa dig som gärna vill ge våra boende en matupplevelse .

Att jobba på Humana
På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete.

Kontaktperson

Patrik Wilhelmsson Verksamhetschef