Hem

Kontaktuppgifter

Kontakta oss

Fler kontaktuppgifter

Fyll i formuläret för begäran om tillgång av personuppgifter

Enligt artikel 15 i Dataskyddsförordningen (GDPR) så har du rätt att få ett registerutdrag från Humana som visar vilka uppgifter vi behandlar om dig. För att begära ett registerutdrag så behöver du fylla i denna blankett.

För att vi skall kunna säkerställa att registerutdraget mottas av rätt person kommer registerutdraget att skickas till din folkbokföringsadress. Om du önskar att informationen skickas per mejl måste du besöka ett av våra kontor för att legitimera dig. Detta för att vi ska säkerställa att information om dig skickas till dig och inte till någon annan. 

Handläggningstiden kan variera men du bör få tillgång till dina uppgifter senast 1 månad från inkommen begäran. Om det är en begäran av komplicerad art kan tidsfristen förlängas med två månader. Vi kommer att informera dig om tidsfristen behöver förlängas samt orsaken till detta.

Observera att om du vill få kopior av din journal ska detta formulär inte användas. Vänd dig direkt till den verksamhet (Kundansvarig, HVB, äldreboende) det gäller. För kontaktuppgifter klicka här.

 

Jag är eller har varit: (*obligatoriskt fält)

Formuläret skickas till dataskyddsombud@humana.se.

Om du vill posta begäran till oss ska du signera dokumentet och skriva dagens datum efter att du har skrivit ut det.

Gör så här:

  1. Fyll i formuläret
  2. Högerklicka på sidan och välj Skriv ut
  3. Signera med din namnteckning och skriv dagens datum

 

Posta blanketten till:

Humana AB
Dataskyddsombud
Warfvinges väg 39, 7 tr.
112 51 Stockholm