Hem

Kontaktuppgifter

Kontakta oss

Fler kontaktuppgifter

Johanna Rastad utses till ny affärsområdeschef för Humana Individ & Familj

Publicerad: 2019-04-26

Johanna Rastad, idag affärsutvecklingschef på Humana, har utsetts till ny affärsområdeschef för Individ & Familj på Humana. En överlämningsperiod inleds omgående.

Individ- och familjeomsorgen, där Humana är marknadsledande i Sverige och erbjuder den största samlade kompetensen inom psykosocial problematik och psykisk ohälsa, har genomgått stora förändringar de senaste åren drivet av en förändrad efterfrågebild. Johanna Rastad har utsetts att leda affärsområdet vidare genom det pågående förändringsarbetet, som inte minst handlar om att möta framtida behov genom nya strukturer och erbjudanden. Johanna Rastad är redan i dag, utifrån sin nuvarande roll i Humanas koncernledning, högst involverad i verksamhetsfrågorna inom Individ & Familj.

Parallellt med detta förstärks även koncernens försäljningsorganisation under ledarskap av tidigare affärsområdeschef Claus Forum. Claus kommer även att ansvara för koncernens uppbyggnad av Humanas danska verksamhet. 

– Johanna Rastad har de egenskaper, den erfarenhet och kompetens som krävs för att leda affärsområdet in i framtiden. Under hennes ledarskap kan Individ & Familj bli ett ännu starkare affärsområde. Samtidigt ser jag fram emot vår framtida, och viktiga, satsning på försäljning med Claus i spetsen och vad det kommer att innebära för hela koncernen, säger Rasmus Nerman, vd och koncernchef i Humana.

– Jag har det senaste året lärt känna Humanas individ- och familjeverksamhet på djupet. Tillsammans med alla engagerade chefer och medarbetare ser jag fram emot att utveckla affärsområdet för att ännu bättre möta upp våra klienters och uppdragsgivares behov, säger Johanna Rastad.

– Jag ser fram emot min nya roll. Tillväxt och försäljning har alltid legat mig varmt om hjärtat och jag ser fram emot att axla min nya roll med koncernens intäkter i fokus, säger Claus Forum.

För mer information, kontakta:
Patrik Silverudd, presschef
076-611 21 11
patrik.silverudd@humana.se