Hem

Kontaktuppgifter

Kontakta oss

Fler kontaktuppgifter

Humana har inlett samarbete med flygbolaget SAS och hotellkedjorna Nordic choice och Elite för att rekrytera personal som blivit övertaliga under coronakrisen

Publicerad: 2020-04-02

I coronas spår har många företag, inte minst i resebranschen, tvingats att varsla och säga upp personal. Detta samtidigt som behovet av tillfällig personal ökar inom exempelvis vård och omsorg. Humana har getts möjlighet att rikta sig direkt till personer inom dessa företag och erbjuda en möjlighet att söka arbete inom Humanas verksamheter.

De som anställs från dessa företag kommer erbjudas introduktionsutbildningar på samma sätt som alla nyanställda inom Humana.

– Jag är väldigt glad över den här möjligheten att kunna erbjuda möjligheten till ett arbete hos oss inom Humana. I dagsläget har vi generellt god tillgång till personal, inte minst tack vare alla fantastiska deltidsmedarbetare som gått upp i arbetstid. Men vi vet att läget kan förändras snabbt och vi är ödmjuka inför att utmaningarna kan bli större än idag, säger Anna Giertz Skablova, HR direktör, Humana.

– Det gläder mig särskilt att många som söker jobb hos oss nu har tidigare erfarenhet från omsorg och erfarenhet från service yrken. Vi hoppas att många medarbetare som kommer till oss nu vill stanna på Humana längre och fortsätter bidra till att ge andra människor ett bra liv. Därför har vi också fokus på nyrekrytering och våra samarbeten med andra utgör ett positivt tillskott i det arbetet, avslutar Anna Giertz Skablova.

För mer information kontakta:
Patrik Silverudd, presschef Humana, 0766-112 111