Hem

Kontaktuppgifter

Kontakta oss

Fler kontaktuppgifter

Blodomloppet arrangeras på distans i år – Humana fortsatt nationell sponsor

Publicerad: 2020-06-10

På grund av covid-19 och Folkhälsomyndighetens restriktioner för fysiska evenemang kommer Blodomloppet att arrangeras på distans i år. Humanas engagemang för att Blodomloppet ska kunna sprida och uppmärksamma den livsviktiga blodgivningen, även i coronatider, kvarstår och Humana är fortsatt med som nationell sponsor. Behovet av blodgivning upphör inte trots pandemin.

I år kommer alla lopp att genomföras på distans under augusti och september. Deltagare kommer ändå att kunna springa eller gå i årets tröja, med nummerlapp på bröstet och få medalj som tidigare – lika fast olika.

Inom Humana kommer ett antal personer att ställa upp i Blodomloppet. Men Blodomloppet är i stort behov av många deltagare för att loppen ska överleva och kunna arrangeras även kommande år.

Genom att arrangera Blodomloppet på distans i augusti och september kan, arrangörsföreningarna och blodcentralerna – tillsammans med sponsorer, leverantörer och alla deltagare – fortsätta verksamheten i linje med Blodomloppets vision: ”Ett hälsosammare Sverige där det aldrig råder brist på blod.”

Så funkar årets upplägg – Blodomloppet på distans 

  • ​​​​Du anmäler dig eller ditt lag och får ett startpaket skickat hem till dig. Startpaketet innehåller årets tröja, nummerlapp och medalj.
  • Du deltar genom att gå, jogga eller springa 5 eller 10 kilometer där det passar dig. Delta gärna i årets tröja och med nummerlapp på bröstet! 
  • Du får gärna dela en bild eller ett videoklipp till oss på Humana via marknadassistans@humana.seför att sprida glädje och uppmärksamma vikten av att ge blod.

Ditt deltagande kommer att vara avgörande i år!

Till anmälan