Hem

Kontaktuppgifter

Här hittar du fler kontaktuppgifter

Telefonnummer till växeln och adresser till våra kontor

Tack för att du är ambassadör

Publicerad: 2024-04-24

Som den största assistansanordnaren i Sverige är Humana också den största arbetsgivaren för personliga assistenter. Och glädjande nog verkar de allra flesta trivas på jobbet.

Det ser man i medarbetarundersökningen, bland annat i svaren på frågan om man skulle rekommendera Humana som arbetsgivare. Det så kallade ”Employee Net Promoter Score” har ökat kraftigt på ett år: från 23 (som redan det är ett bra resultat) till 29.

– Vi hade ett utmanande 2023, med IVO:s försök att dra in vårt tillstånd, vilket inte var lätt för vare sig kunder eller assistenter. Därför är det särskilt roligt att se att så många inte bara har stannat utan också trivs ännu bättre, säger Hans Dahlgren, vd för Humana Assistans. Stort tack till dig som får våra kunders vardag att fungera!

Även kunderna inom personlig assistans har blivit nöjdare. Cirka 90 procent ger högt betyg åt kvaliteten på sin assistans.

– Nöjda medarbetare liksom nöjda kunder är det viktigaste betyget för oss. Som en stor och seriös aktör inom personlig assistans är vi helt beroende av människors förtroende. Att mäta och redovisa utfall av vår verksamhet är också grundläggande för kvalitetsutveckling och social innovation, understryker Hans Dahlgren.