Hem

Kontaktuppgifter

Vi pausar Assistanspodden - mer fokus på Fokusfredag

Publicerad: 2024-02-06

Fokusfredag har vuxit till ett populärt koncept, speciellt kopplat till personlig assistans. Vi har därför beslutat att pausa Assistanspodden tills vidare till förmån för Fokusfredag.

Fokusfredag startade 2020 och grundar sig i digitala föreläsningar. Det är ett sätt för oss att erbjuda kostnadsfri kompetensutveckling för vem som helst att ta del av, ett bra sätt att bygga varumärket samtidigt som vi utbildar i viktiga frågor. Sedan starten har vi sett en stadig ökning av deltagare. Med den positiva feedback vi får vill vi fortsätta att stärka synligheten och lägger nu allt fokus på Fokusfredag. 
 

Vi kommer fortsätta att skapa innehåll som våra målgrupper finner nytta i. I år kommer vi även att ta upp teman som berör viktiga och aktuella frågor i samhällsdebatten, hör gärna av dig om du har idéer kring vad vi borde ta upp!