Hem

Kontaktuppgifter

Kontakta oss

Fler kontaktuppgifter

Vad kan vi hjälpa dig med idag?

  • Rekrytering och utbildning assistenter

    Det är svårt att rekrytera idag, men vi har bättre förutsättningar än någon annan. Våra rekryterings- och bemanningsansvariga är specialiserade på rekrytering. Vi har dessutom jour dygnet runt, du ska aldrig riskera att stå ensam.

  • Bernt och Brittens historia

    På Humana har vi nöjda kunder och ett bra exempel på det är Bernt och Britten. De har varit kunder hos oss i över fem år och är nöjda med det stöd och den kunskap de får från Humana.

  • Delta på event

    På Humana Assistans anordnar många roliga evenemang för våra kunder i hela Sverige. Det är allt från julbord till sommarfester, motionslopp, sommarläger och mindre träffar som vi bjuder in till året runt.

  • Växjö Öppenvård

    Vi vänder oss till barn/unga och familjer med komplexa problem. Med hjälp av Intensiv Hemmabaserad Familjebehandling (IHF) sker behandlingen i hemmiljön, så att placering i annan vårdform och

  • Göteborg Öppenvård

    Vi arbetar med barn och unga med komplex psykosocial problematik samt deras familjer, ofta i form av hemmabaserad familjebehandling. Vår inriktning är att skapa förutsättningar för god kommunikation