Hem

Kontaktuppgifter

Kontakta oss

Fler kontaktuppgifter

Humanas kundtidning Humant syftar till att lyfta upp och belysa viktiga ämnen samt att ge en inblick i vardagen för Humanas klienter, kunder och medarbetare. 

Tidningen innehåller reportage, intervjuer och nyheter från Humanas samtliga verksamhetsområden: individ- och familjeverksamheten, personlig assistans samt äldreomsorg.

Humant 2023

I vårt tredje nummer av Humant kan du läsa om det forskningsprojekt vår metodgarant Anne-Lie Säker driver för att stärka evidensen i behandlingen IHF. Och hur det är att vara boende på HVB till att bli behandlingspersonal och jobba på ett.

Läs tidningen i webbläsaren

Humant 2022

I vårt andra nummer kan du bland annat läsa om hur det är att vara förälder med en ungdom boende i gruppbostad och hur Bo Buhrman, behandlingschef inom Humana, utvecklat ett behandlingsprogram för kriminella ungdomar.

Läs tidningen i webbläsaren
A woman smiling for the camera

Humant 2021

I vårt första nummer kan du bland annat läsa om Elin och Lars som har valt att öppna sitt hem åt ungdomar som en behandlingsfamilj inom TFCO. Vår metodchef, Jörgen Andersson, finns också med för att presentera de behandlingsmetoder som Humana arbetar med.

Läs tidningen i webbläsaren